Yamaha Kids Academy

Academia Moto Junior București

academia moto junior

Visează să devină pilot de curse, îi plac motocicletele și vrea să facă sport, sau pur și simplu vrea să se distreze pe o motocicletă de teren?

La noi e binevenit! ( Dacă are vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani. )

Cu noi poate experimenta senzația de motocross, făcând parte dintr-un grup unde pasiunea și spiritul de competiție vor crea experiențe frumoase.

academia moto junior

Instructorii noștri autorizați îl vor ajuta cu primii pași și îi vor oferi pe tot parcursul ședințelor susținere și explicații. Ei au atestat de prim ajutor autorizat de Crucea Roșie și vor avea răbdarea de care este nevoie pentru a îi face să se simtă cât mai comfortabil în timpul condusului.

academia moto junior

Nu trebuie să-ți faci griji, în prima etapa îi vom prezenta motocicleta, vom explica comenzile, vom vorbi de poziția corpului, vom practica coordonarea, vom face exerciții de siguranță și ne vom deplasa alături de el până cand vom fi siguri ca și-a însușit deprinderile de echilibru și de siguranță. In plus toate motocicletele au sisteme de siguranță care permit formatorilor să oprească motocicleta în orice moment (Quick-Stop).

academia moto junior

Punem la dispoziție motocicletele și echipamentul complet format din: protecție de corp, cască, ochelari, protecție de gat, genunchiere și mănuși. Obligatoriu este să vina cu ghete tip bocanc, pentru a avea glezna protejată.

academia moto junior

Cerințe:

- este esențial să poață merge pe bicicletă fără roți ajutătoare.

- obligația părinților este de a-l însoți, fără să se implice în munca instructorilor. Vor avea un spațiu special destinat, de unde te pot vedea și susține elevul.

Pe lângă înscrierea online, vom avea nevoie de o declarație pe propria răspundere pe care o vom completa la locul desfășurării ședințelor și de o adeverință medicală de la doctorul de familie în care să rezulte că elevul este apt pentru activitate fizică.


Desfășurarea orelor

În timpul săptămânii vom avea zile destinate antrenamentelor și zile destinate primei ședințe cu noii colegi.

În plus, Sâmbătă se vor organiza concursuri la care poate participa și demonstra abilitațile dobîndite de-a lungul antrenamentelor.

academia moto junior

Desfășurarea concursurilor

Sâmbătă se vor desfașura concursurile astfel: orice elev care a primit acordul instructorul de a participa la concurs se va putea înscrie la începutul lunii pentru competiția respectivă. Lista de participanți se face doar la începul lunii, înscrierile pe parcurs nu sunt posibile.

academia moto junior

Așadar se va face lista cu participanți iar în fiecare sâmbătă timp de o oră se va desfașura concursul unde concurenții vor incerca sa obțină cel mai bun timp pe circuit. La sfârșitul fiecarei luni se face clasamentul unde elevii vor primii medalii și diplome.

Cei ce sunt pe podium vor mai primi și puncte ( cel de pe I loc primește - 3 puncte, locul II primește - 2 iar locul III - 1 punct) iar la sfărșitul sezonului se face din nou clasament, vor fi premiați concurenții iar cel de pe primul loc va primii cupa sezonului.

academia moto junior

Câștigătorul competiție lunare va primi și un tricou galben ( tricoul câstigătorului), acesta îl va purta pe toata perioda lunii iar dacă va fi surclasat îl va preda urmatorului câștigător.


Info Moto Junior

Vârsta: 5-12 ani

Tarife:

 • Cursuri: 250 Lei, se face în grup.

Abonamente:

 • 4 ședințe/lună: 700 Lei 900 Lei
 • 8 ședințe/lună: 1400 Lei 1600 Lei
 • ( *Ofertă valabilă până în luna Mai )

Program:

 • Luni - Vineri: 14:00, 16:00, 18:00
 • Sâmbătă: 10:00, 12:00, 14:00
 • Nocturnă pentru orele 18:00

Înscriere Yamaha Kids Academy


Academia Moto Recenzii Google
 • Recenzie Academia Moto Mathis Dory
  April 11, 2024

  Amazing experience, very good instructors, very professional. I really enjoyed learning with them and they propose lessons in English, much appreciate :)

 • Recenzie Academia Moto Dragos Cristian
  March 28, 2024

  Recomand cu mare drag oricui!

 • Recenzie Academia Moto Niko M.
  December 2, 2023

  O echipa minunata, o echipa rabdatoare, echipa potrivita pt mine! Va multumesc pt tot, a fost o experienta atat de placuta scoala de moto! Sunteti niste oameni profesionisti, dar in acelasi timp apropiati de oameni! Keep up the same wonderful job!

 • Vezi mai multe

Academia Moto

Explorează pasiunea de a conduce

Suntem încântați că ne-ai vizitat site-ul și te așteptăm cu nerăbdare la primul curs.
Credem că vei fi plăcut surprins de ușurința și accesibilitatea programelor noastre de conducere.
Sună-ne sau trimite un e-mail și fă primul pas spre a deveni un șofer bun!

Înscrie-te online

0742.140.712