Academia Moto Junior

București

academia moto junior

Visezi să devii pilot de curse, îti plac motocicletele și vrei să faci sport, sau pur si simplu vrei să te distrezi pe o motocicletă de teren?

În cazul în care ai vârsta cuprinsă între 5-10 ani îți putem face visul să devină realitate.

Noi îti oferim posibilitatea de a experimenta senzația de motocross, de a face parte dintr-un grup unde pasiunea și spiritul de competitie vor crea experiențe de neuitat.

Instructorii noștri instruiți și autorizați să te inițieze în sportul de motociclism, te vor ajuta cu primii pași și îți vor oferi pe tot parcursul ședințelor susținere și explicații. Ei au atestat de prim ajutor autorizat de Crucea Roșie și vor avea răbdarea de care este nevoie pentru a te face să te simți cât mai comfortabil în timpul condusului.

Nu trebuie să-ți faci griji, în prima etapa îți vom prezenta motocicleta, te vom învăța comenzile, vom vorbi de poziția corpului,vom practica coordonarea, vom face exerciții de siguranță și ne vom deplasa alături de tine până cand vom fi siguri ca ți-ai însușit deprinderile de echilibru și de siguranță. In plus toate motocicletele au sisteme de siguranță care permit formatorilor să oprească motocicleta în orice moment (Quick-Stop).

Îți punem la dispoziție motocicletele și echipamentul complet format din: protecție de corp, cască, ochelari, protecție de gat, genunchiere și mănuși. Obligatoriu este să vii cu ghete tip bocanc, pentru a avea glezna protejată.

Cerințe:

- este esențial să poți merge pe bicicletă fără roți ajutătoare.

- obligația părinților tăi este să te însoțească, fără să se implice în munca instructorilor. Ei vor avea un spațiu special destinat, de unde te pot vedea și susține.

Pe lângă înscrierea online, vom avea nevoie de o declarație pe propria răspundere pe care o vom completa la locul desfășurării ședințelor și de o adeverință medicală de la doctorul de familie în care să rezulte că elevul este apt pentru activitate fizică.

Desfășurarea orelor

În timpul săptămânii vom avea zile destinate antrenamentelor și zile destinate primei sedinte cu noii colegi.

În plus, în fiecare sâmbătă se vor ține concursuri la care să participi și să demonstrezi abilitațile dobîndite de-a lungul antrenamentelor.

Desfășurarea concursurilor

În fiecare sâmbătă se vor desfașura concursurile astfel: orice elev care a primit acordul instructorul de a participa la concurs se va putea înscrie la începutul lunii pentru competiția respectivă. Lista de participanți se face doar la începul lunii, înscrierile pe parcurs nu sunt posibile.

academia moto junior

Așadar se va face lista cu participanți iar în fiecare sâmbătă timp de o oră se va desfașura concursul unde concurenții vor incerca sa obțină cel mai bun timp pe circuit. La sfârșitul fiecarei luni se face clasamentul unde elevii vor primii medalii și diplome.

Cei ce sunt pe podium vor mai primi și puncte ( cel de pe I loc primește - 3 puncte, locul II primește - 2 iar locul III - 1 punct) iar la sfărșitul sezonului se face din nou clasament, vor fi premiați concurenții iar cel de pe primul loc va primii cupa sezonului.

Câștigătorul competiție lunare va primi și un tricou galben ( tricoul câstigătorului), acesta îl va purta pe toata perioda lunii iar dacă va fi surclasat îl va preda urmatorului câștigător.

Înscriere Academia Moto Junior

Academia Moto

Explorează pasiunea de a conduce

Suntem încântați că ne-ai vizitat site-ul și te așteptăm cu nerăbdare la primul curs.
Credem că vei fi plăcut surprins de ușurința și accesibilitatea programelor noastre de conducere.
Sună-ne sau trimite un e-mail și fă primul pas spre a deveni șofer!

Înscrie-te online

0742.140.712