Academia de instructori

Academia Moto București

Academia de instructori

Pentru a oferi cele mai bune servicii, toți instructorii vor trece printr-un program de specializare ce se organizează la sediul Academiei și va dura 2 săptămâni.

În acest timp ei vor învăța limbajul specific predării orelor de pregătire, reguli de dicactică, pedagogie și psihologie. Vor susține lecții practice în poligon și in trafic alături de persoanele specializate.

După terminarea programului de pregătire, cursanții vor susține un examen structurat în 3 părti, după cum urmează: examen teoretic, examen practic în poligon și in trafic.

Doar după trecerea examenelor, cursanții (instructorii) vor putea preda lecții în cadrul Academiei.

Pentru că punem întotdeauna siguranța pe primul loc, toți viitorii instructori vor avea absolvit atestatul de prim-ajutor susținut și autorizat de Crucea Roșie.


Acest curs de specializare este gratuit pentru persoanele interesate de a face parte din echipa noastră. Cursul se face independent de atestatul de instructor care se susține la o școală specializată și atestată de ARR.

Contactează-ne și începe o nouă carieră în lumea moto!


Academia Moto Recenzii Google
 • Recenzie Academia Moto Mathis Dory
  April 11, 2024

  Amazing experience, very good instructors, very professional. I really enjoyed learning with them and they propose lessons in English, much appreciate :)

 • Recenzie Academia Moto Dragos Cristian
  March 28, 2024

  Recomand cu mare drag oricui!

 • Recenzie Academia Moto Niko M.
  December 2, 2023

  O echipa minunata, o echipa rabdatoare, echipa potrivita pt mine! Va multumesc pt tot, a fost o experienta atat de placuta scoala de moto! Sunteti niste oameni profesionisti, dar in acelasi timp apropiati de oameni! Keep up the same wonderful job!

 • Vezi mai multe

Academia Moto

Explorează pasiunea de a conduce

Suntem încântați că ne-ai vizitat site-ul și te așteptăm cu nerăbdare la primul curs.
Credem că vei fi plăcut surprins de ușurința și accesibilitatea programelor noastre de conducere.
Sună-ne sau trimite un e-mail și fă primul pas spre a deveni șofer!

Înscrie-te online

0742.140.712